In Lifestyle

Black friday top 5

black outfit

Black friday top 5

BLACK FRIDAY!

Het moment om al je aankopen te doen is natuurlijk tijdens black friday. Ik heb voor jullie mijn top 5 even op een rijtje gezet, de beste tips als je vandaag online wilt shoppen. 

1. Hotels.com

Hét moment om een weekendje weg te gaan! Via hotels.com heb ik voor volgende maand een hotel geboekt in Rome. Zelf ben ik er nog nooit geweest en met wat extra korting was dit dus het ideale moment om zo’n tripje te boeken. Verschillende hotels hebben vandaag tot wel 60% korting en je kunt sowieso de code BF11 gebruiken voor 11% korting op je boeking. Dit is het hotel dat ik heb geboekt in Rome klik.

2. Ray-Ban 

Mijn favo merk qua zonnebrillen! Zelf heb ik er al twee, maar wil je jouw collectie uitbreiden sla dan vandaag je slag. Ray-Ban heeft vandaag op black-friday tot 50% korting. (ook leuk sint/kerstcadeau tip;))

3. Zalando

Heel veel producten zijn nu met 20% korting als je de code FRIDAY20 gebruikt! Bij Zalando kan je natuurlijk altijd wat vinden, vandaag dus het perfecte moment om een kijkje te nemen op de website.

4. Mediamarkt

Perfecte moment om vandaag gadgets te kopen! Mijn favoriet : Beats by Dre is nu ook in de sale en daarnaast nog heel veel andere leuke aanbiedingen. Klik hier voor de aanbiedingen. 

5. Levi's

De jeans van Levi’s zitten gewoon het lekkerst van allemaal. En vandaag heeeel veeel korting en gratis verzending. Gebruik de code (US) INDIGO40 voor 40% op alles en (NL) BF20 voor 20% kortingen op alles! Klik hier voor Levi's.

Extra extra

Zit er niks tussen mijn top 5? Hier nog een aantal sites die ook meedoen aan Black Friday met leuke kortingen.
- H&M  : 50% en 60% korting op tops & shirts
- Ideal of Sweden  : 50% op alles
- Zalando Lounge  : heeft elke dag korting op grote merken
- Bol.com : 18% korting op Apple Macbook
- ASOS
- MANGO
- OMODA

Share Tweet Pin It +1

You may also like

mascara favourite

Favourite mascara

Posted on november 26, 2017

Denim X Denim

Posted on november 1, 2017

First time Thailand (video)

Posted on september 28, 2017

Previous PostJungle vibes
Next PostFavoriete mascara

No Comments

Leave a Reply