In Lifestyle

Matching phone cases (give away!)

Matching telefoon hoesjes (winnen!)

Namens iDeal of Sweden mag ik een super leuke give away doen. iDeal of Sweden is een merk dat (hoe toevallig) Zweeds ontworpen telefoonhoesjes, cases & accessoires verkoopt. Ze maken de mooiste ontwerpen die helemaal matchen bij verschillende outfits. Nu mag ik 2 items weggeven aan jullie; een telefoonhoesje & case wallet

GIVE AWAY - afgelopen - 

Ben je net zo enthousiast als ik over de hoesjes en wil je er eentje krijgen?
- laat me in een reactie onder dit bericht of instagram weten welk hoesje jouw favoriet is (blauw/wit gestipt of roze case wallet) + voor welk model telefoon je deze zou willen;
- en volg iDeal of Sweden op Instagram.
Ik maak volgende week de 2 winnaars bekend op mijn Instagram + de winnaar krijgt een PB!

MATCHING OUTFIT

Misschien vinden jullie het wat over de top, maar ik vind het super leuk om mijn outfits helemaal matching te maken. Zo draag ik bij het blauw met witte stippen hoesje een jurkje (H&M) met hetzelfde patroon. Bij de roze wallet case heb ik mijn WE suit aan. En ben je nou op zoek naar nog meer inspiratie, check dan de website van iDeal of Sweden, er zijn hartstikke veel mogelijkheden.

PRODUCT INFO

Behalve het mooie design zijn de cases ook hartstikke handig. Zo is de roze case wallet 2 in 1. Een wallet, waar je pasjes in kan stoppen en het scherm van je telefoon niet beschadigd raakt in je tas. Maar het is ook een case die door middel van een magneet vastzit aan de wallet. Super handig! Check de foto’s hieronder, dan begrijp je wat ik bedoel;)

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Mix & match Happy Socks

Posted on oktober 22, 2017

Denim X Denim

Posted on november 1, 2017

Stedentrip Parijs

Posted on september 28, 2017

Previous PostDe perfecte plateau
Next PostMix & match Happy Socks

10 Comments

 1. Wallie
  1 jaar ago

  Hebbon

  Reply
 2. Jess
  1 jaar ago

  De roze case is echt nice! Voor iPhone 7 😁

  Reply
 3. Tanya
  1 jaar ago

  Blauw met witte stippen!! iPhone 6s yes

  Reply
 4. Evi
  1 jaar ago

  Want & need!😻 @ roze case wallet.

  Reply
 5. Caresse
  1 jaar ago

  Zo mooi! Ik vind ze beiden prachtig voor mijn iPhone 6s 😻

  Reply
 6. Nina Schiereck
  1 jaar ago

  De roze case voor de Samsung Galaxy a5 2017😍

  Reply
 7. Kelsey
  1 jaar ago

  Me roze 😍 iPhone 6s

  Reply
 8. Like
  2 maanden ago

  Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

  Reply
 9. ปั้มไลค์เพจ
  1 maand ago

  Likely I am likely to save your blog post. 🙂

  Reply
 10. ปั้มไลค์
  2 weken ago

  I believe you have noted some very interesting details, thankyou for the post. 🙂

  Reply

Leave a Reply